Erhverv

COCOHAGEN har til huse i Humlebæk på en gammel tankstation, der både rummer vores produktion, pakkeri og lager. Herfra sender vi dagligt frisk producerede, økologiske, plantebaserede kakaotrøfler til et hav af virksomheder – store som små. Alle med den fællesnævner at have valgt at servere forplejning af høj kvalitet for ansatte, kunder og gæster.

Vi leverer blandt andet til mødeforplejning, receptioner, hotel og konference og firmagaver. 

GLADE KUNDER

COCOHAGENs glade kunder

VÆR MED!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev stilet til virksomheder – til den sender vi nemlig alle vores eksklusive og særlige tilbud og kampagner. Alt vedr. konference- og mødeforplejning, firmagaver, engros-tilbud, mm.    

 

VORES PRODUKTER 

De plantebaserde kakaotrøfler hedder COCOHAGEN og findes i 10 og 20 gram.
Vi er 100% økologiske, plantebaserede og helt og aldeles uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Vi bruger ikke palmeolie eller råvarer med gluten eller laktose. Du kan med andre ord nyde vores plantebaserede kakaotrøfler uden dårlig smag i munden – fordi de smager virkelig godt, og fordi der er lagt masser af energi i at udvælge råvarer af allerhøjeste kvalitet. Derudover sker alle dele af vores produktion med social ansvarlighed og respekt for miljøet for øje.

cocohagen barista

SÅDAN FOREGÅR DET

Du bestiller, og vi pakker fra vores lager af friskt producerede varer og sender i løbet af to hverdage.
Ved køb for minimum kr. 1500,- ekskl. moms er det gratis! Vi benytter GLS Business Parcel, der leverer fra hverdag-til-hverdag, så vidt det er muligt – og det er det for det meste ;-)


Kontoret, hvor vi tager imod besøg og modtager ordrer, støder lige op til vores produktion og pakkeri.
Med andre ord; der er ikke langt fra rene råvarer til friske, plantebaserede kakaotrøfler og afsendelse.