COCOHAGEN GENANVENDELIG EMBALLAGE

Cocohagen emballage ruller

Vi får mange henvendelser fra kunder og interesserede om vores brug af emballage – og med rette! Det er et fokusområde hos COCOHAGEN, der fra start har fyldt enormt og bliver ved med at udvikle sig. 

Læs mere om vores emballage her:

GENANVENDELIG FOLIE

Plastfolien, vi benytter ved COCOHAGEN, er state of the art, fordi det er 100% ren plast (PE-PP). Folien kan affaldssorteres som blød plast og genanvendes til nye plastprodukter. Det er en unik form for plastemballage. Den bløde, rene plast er markant dyrere, end den folie, vi brugte tidligere. Det er et aktivt valg fra vores side, at vi vil bruge mindst mulig emballage, på grønnest mulig vis og med fornuft.

HVORFOR FOLIE?

Vi bruger plastfolie for at sikre holdbarheden. COCOHAGEN er fløjlsblød, aromatisk og alt andet end tør og kedelig. Uden emballage bliver den tør efter et par dage. Det er pga. de 100% naturlige råvarer; vi konserverer nemlig ikke COCOHAGEN – der er 0% tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Og sådan skal det blive ved med at være!
Det er samtidig et dogme i vores produktion, at vi emballerer vores produkter for at reducere madspild. Vi tager ikke ansvaret for at redde hele verden, men vi sørger for, at det der kommer fra os, det er i orden og passer på miljøet.

DANSK PRODUCERET

Ikke nok med at vores emballage er genanvendelig og bionedbrydelig, så er den også dansk produceret – i Hedensted, Jylland. Vi ønsker at støtte op om det danske erhvervsliv og samtidig minimere vores klimaaftryk. 

FREMTIDEN?

Fælles for vores tiltag, er, at vi går efter minimering og genanvendelighed af vores emballageformer, og vi bliver hele tiden klogere. Blandt andet pga. vores kunder, der har højt niveau af omsorg, stærke holdninger og klare ønsker til vores måde at tilgå emballage på. Så send os altid gerne din feedback og idéer til cocohagen@cocohagen.dk   

FAKTA OM COCOHAGEN EMBALLAGE

Plastfolien: Produceret ved Polyprint, Hedensted. 100% genanvendelig.

Kartonagen: Produceret ved Schur, Horsens. FSC-certificeret, svensk birketræ. Tryk i vandfarver. 

Bølgepappet: Produceret ved DS Smith, Grenaa. FSC-certificeret, svensk birketræ. Tryk i vandfarver.

Pakkefyldet: Produceret i Sindal, tæt ved Århus. Fremstillet af majsgranulat fra GMO-fri og pesticidefri marker. 100% bionedbrydeligt og komposterbart (certificeret i henhold til DIN EN 13432).

Tapen: Svensk produceret. Biobaseret papirtape.

Reading next

Madpakkerbidder hos cocohagen
Kostfibre: korn, havregryn, ris

Leave a comment

All comments are moderated before being published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.